20 Most Recent AEG Lavamat W1050 Front Load Washer Questions & Answers


you may need to replace the shock Absorber on the machine. Check and see if it is broken and working.

AEG Lavamat... | Answered on Feb 02, 2018


5 bar is a good pressure. worth while to check the valve filter as suggested. turn off water, remove hoses from machine. look down valve spigot and there is a mesh filter inset. remove with small pliers and clean

AEG Lavamat... | Answered on Jul 17, 2015


Check your exit hose spigot, it may be clogged. This is if your filter is all clean(ref manual). There should be air for passage in the standpipe behind. Your hose should not fit airtight into the standpipe and neither too deep into it. Snaking out your standpipe would be good too.

Rate me pl.....if helped. Click on 'thanks for trying' if not helped, your prob will be back for someone else to solve.
(Companies just want you to dump the machine & buy another, its keeps them in business)

AEG Lavamat... | Answered on Sep 29, 2014


Filter is blocked, front bottom left open panel and clean filter but watch there is water in there,

AEG Lavamat... | Answered on Sep 02, 2014


These screws should NOT be adjusted. :)

AEG Lavamat... | Answered on Oct 15, 2013


the module that controls the agitation is not working or not getting the start signal. Have an appliance electrician check it out.

AEG Lavamat... | Answered on Aug 10, 2013

Not finding what you are looking for?
AEG Lavamat W1050 Front Load Washer Logo

75 questions posted

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top AEG Washing Machines Experts

Gerry Harvey
Gerry Harvey

Level 3 Expert

1481 Answers

sami

Level 1 Expert

24 Answers

Vincent G
Vincent G

Level 3 Expert

2361 Answers

Are you an AEG Washing Machine Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

View Most Popular

AEG Washing Machines

  • AEG Washing Machines

Most Popular Question

machine doesn 39 t complete full cycle

  • Washing Machines
Loading...